• slide1
  Pascale
  Groenten & Fruit
  Uit Gooik

  Uw groentewinkel, fruitwinkel
  en versspecialist
   Bestel online

 • slide1
  Pascale
  Groenten & Fruit
  Uit Gooik

  Uw groentewinkel, fruitwinkel
  en versspecialist
   Bestel online

Ons assortiment

GROENTEN

GROENTEN

Bij Groenten & Fruit Pascale bent u alle dagen zeker van een zeer uitgebreid aanbod aan verse groenten te Gooik. Speciaal voor u geselecteerd op kwaliteit en smaak.
FRUIT

FRUIT

Groenten & Fruit Pascale tovert het lekkerste van de natuur op je bord. Met een kraakvers aanbod aan vers fruit te Gooik die barsten van de smaak én de vitamientjes.
FRUITMANDEN

FRUITMANDEN

Woont u in Gooik of ruime omgeving en wilt u iemand om een originele en bovendien gezonde manier verrassen? Dan bent u bij Groenten & Fruit Pascale in Gooi absoluut aan het juiste adres.
KAZEN

KAZEN

Bent u een liefhebber van kaas? Bij Groenten & Fruit Pascale in Gooik vindt u beslist wat u zoekt.
BEREIDINGEN

BEREIDINGEN

Groenten & Fruit Pascale in Gooik staat naast de dagverse groenten en fruit ook bekend om haar overheerlijke en kwalitatieve huisgemaakte bereidingen.
DRANKEN

DRANKEN

Heeft u een feestje in het vooruitzicht? Groenten & Fruit Pascale in Gooik kan u ook voorzien van de heerlijkste dranken:

Heerlijke dagverse seizoensproducten. 

Verse groenten, fruit, kazen en tal van eigen bereidingen. Dat vindt u bij Groenten &Fruit Pascale, dé klantvriendelijke fruit- en groentewinkel in Gooik. Met een mooi aanbod aan topkwaliteit, tropische vruchten en ook fruitmanden. Kwaliteit én bediend met de glimlach. Groenten &Fruit Pascale is actief in de omgeving van Gooik, Halle, Herne, Pepingen (Vlaams-Brabant).

Enkel verse topkwaliteit groenten en fruit

Groenten & Fruit Pascale heeft in Gooik en omstreken een lange traditie als rasecht lokaal familiebedrijf. De jarenlange ervaring en oog voor kwaliteit zorgen ervoor dat enkel de beste producten worden aangeboden. Onze specialisten trekken meerdere keren per week naar de Belgische veilingen om de mooiste partijen vers fruit en verse groenten te ontdekken en in te kopen. Zeer gericht gaan ze op zoek naar topkwaliteit waardoor het aanbod van Groenten & Fruit Pascal in Gooik absoluut van de bovenste plank is.

Ruim aanbod en heerlijke specialiteiten

U vindt bij Groenten & Fruit Pascale in Gooik naast een uitgelezen assortiment dagverse groenten en fruit ook primeurs en diverse specialiteiten

 Bestel online

Onze troeven

 1. Troef

  Dagelijks uitgebreide keuze aan verse groenten- en fruit

 2. Troef

  Altijd topkwaliteit

 3. Troef

  Regelmatig promoties en acties

 4. Troef

  Creatieve fruitmanden als geschenk

 5. Troef

  Steeds vriendelijke en hartelijke bediening

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan klaar met raad en daad! U kunt bij Groenten & Fruit Pascale terecht voor groenten, fruit, fruitmanden, kazen, huisgemaakte bereidingen en dranken.

Ons assortiment