Uw groentewinkel, fruitwinkel en versspecialist in Gooik

 Bestel online  Contacteer ons

Fruitmand, het gezonde cadeau!

Woont u in Gooik of ruime omgeving en wilt u iemand om een originele en bovendien gezonde manier verrassen? Dan bent u bij Groenten & Fruit Pascale in Gooik absoluut aan het juiste adres. Bel ons, geef uw wensen door en wij stellen voor u de heerlijkste fruitmand samen. 

Fruitmand met vers fruit

Bij Groenten & Fruit Pascale uit Gooik kunt u diverse fruitmanden telefonisch bestellen. Ideaal om iemand te verwennen, beterschap te wensen of gewoon lekker voor uzelf. Geef uw smaak en wensen door of laat de creativiteit aan de verkopers over.

Geschenkmand met noten, gedroogd fruit of tropische vruchten

U kunt kiezen voor een basis fruitmand, maar ook voor een fruitmand waar noten, snoep of tropische vruchten bijgevoegd zijn! Voeg tot slot een kaartje toe en maak het geschenk extra persoonlijk.

Bel en bestel!

Een fruitmand kunt u best een dag op voorhand bestellen. Zo kunnen wij met alle zorg een mooie selectie maken voor een passende fruitmand. Bovendien zorgt Groenten & Fruit Pascale voor de nodige aankleding van uw pakket. 

Zo ziet het er meteen feestelijk uit. 

Bestellen kan eenvoudig via de telefoon. We bespreken het budget, uw wensen en de details over de afhaling en betaling. 

Nog vragen? Contacteer ons en we beantwoorden ze met plezier.

U kunt bij Groenten & Fruit Pascale terecht voor groenten, fruit, fruitmanden, kazen, huisgemaakte bereidingen en dranken.